Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UITNODIGING ONTMOETING 13 MEI 2023

13 mei, 2023 @ 10:00 - 14:00

Biddend, lezend bezinnen

Kerngroep bezinning GKv

 

Beste broeders en zusters,

Waarom. U ontvangt deze uitnodiging omdat u eerder een studiedag of regiovergadering van de Kerngroep bezinning GKv hebt bijgewoond.

Voor wie.  Deze mail is bestemd voor ieder die overweegt dat zijn/haar plaats niet kan zijn in de fusiekerk NGK, maar voor wie het (nog) niet duidelijk is bij welke kerk/groep zich dan aan te sluiten.

Bedoeling.  Wij willen u als bezwaarde broeders en zusters graag uitnodigen voor een besloten bijeenkomst die we organiseren op zaterdag 13 mei 2023 in Hoevelaken. Daar hopen we met elkaar te spreken over de mogelijkheden die er zijn voor hen die niet mee kunnen gaan in de fusiekerk NGK. We willen daarover concreet met elkaar in gesprek gaan.

Visie.  De Kerngroep staat in nauw contact met de 3 GKv-gemeenten die niet met de fusie meegaan. GKv Urk en Capelle-Noord hebben hun visie neergelegd in een Verklaring van samenwerking. Zie de website www.bezinninggkv.nl. Ook de Kerngroep heeft zich uitvoerig beraden over een zoveel mogelijk gezamenlijk te bewandelen weg.

Bijeenkomst.  Het is kort dag, we beseffen het. Toch willen we graag met u, als u past in onze doelgroep, in gesprek. We willen dat in een besloten bijeenkomst doen om ons samen echt te kunnen concentreren op vervolgstappen. Vanwege die beslotenheid is het absoluut nodig dat u zich, als u wilt deelnemen, vooraf per email opgeeft. Wilt u dan ook uw woonplaats vermelden? Graag alle namen als u de aanmelding voor meerderen doet. Het aantal plaatsen is beperkt, het is dus verstandig zo spoedig mogelijk te reageren. Voor een lunch wordt gezorgd tegen billijke kosten. Geeft u ook aan als u geen gebruik wilt maken van de lunch?

Ons gebed is dat deze ontmoeting ons mag helpen in de roeping om zich bij de kerk te voegen naar we belijden in artikel 27-29 NGB.

 

Datum/tijd : zaterdag 13 mei 2023 vanaf 10:00 uur
Locatie        : De Stuw, De Brink 10, 3871 AM Hoevelaken

Aanmelden : rt.pos@casema.nl

Gegevens

Datum:
13 mei, 2023
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpshuis De Stuw
Brink 10
Hoevelaken, Nederland
+ Google Maps