Ga naar de inhoud

Waarom aanmelden voor landelijke en regionale informatie?

Als Kerngroep willen we graag zorgen voor verbinding tussen broeders en zusters die verontrust zijn over de ontwikkelingen in de voormalige GKv en de voortzetting daarvan in de gefuseerde NGK.

U vindt daarom op deze website een formulier dat kan worden ingevuld en waarin u uw naam, woonplaats en e-mailadres met ons deelt.

Wij kunnen u dan vanuit de Kerngroep van informatie blijven voorzien en u ook in contact brengen met broeders en zusters in uw regio via een regiocoördinator. 

U hoeft niet bang te zijn dat u zich tot iets verplicht als u de knop ‘aanmelden’ indrukt. U kunt zich op elk gewenst moment terugtrekken. Wij doen niet anders met uw gegevens dan u info toesturen en uw emailadres doorgeven aan een coördinator in uw regio die met u overleg kan voeren over de mogelijkheid en wenselijkheid van verder onderling contact in uw regio. Op die wijze kunt u ook regionaal overleggen over eventuele samenkomsten op de zondag. Dit onder verantwoordelijkheid van de dichtstbijzijnde GKv-gemeente (Capelle-N, Urk, Vroomshoop).

Wij willen u daarom vragen om, als u dat nog niet gedaan hebt, het formulier op deze website in te vullen. En maakt u ook broeders en zusters in uw omgeving attent op deze mogelijkheid.